superstasislaw Napisano 13 Kwietnia 2022 #553265 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): superstasislawGodzina, data zdarzenia: 16:00 cośMapa: infernoOpis zdarzenia: Grałem sobie na serwerze i ciągle jak trafiałem głowy to mi ludzie pisali że czituje i mnie wyzywali i później dostałem banaSTEAM_ID / IP: 0 : 2045133751 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaczituje Napisano 13 Kwietnia 2022 #553266 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Boli cię moje zgłoszenie? Oj ale cię boli dupcia marszelest dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 13 Kwietnia 2022 #553276 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 5 godzin temu, jaczituje napisał: Boli cię moje zgłoszenie? Oj ale cię boli dupcia Nie masz prawa się tutaj wypowiadać, co z resztą jest napisane w regulaminie tego działu. Niemniej ban zostaje. Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 13 Kwietnia 2022 #553277 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi