superstasislaw 0 Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): superstasislawGodzina, data zdarzenia: 16:00 cośMapa: infernoOpis zdarzenia: Grałem sobie na serwerze i ciągle jak trafiałem głowy to mi ludzie pisali że czituje i mnie wyzywali i później dostałem banaSTEAM_ID / IP: 0 : 2045133751 Link to post Share on other sites
jaczituje 3 Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 Boli cię moje zgłoszenie? Oj ale cię boli dupcia marszelest 1 Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 327 Posted April 13, 2022 Super Admin Report Share Posted April 13, 2022 5 godzin temu, jaczituje napisał: Boli cię moje zgłoszenie? Oj ale cię boli dupcia Nie masz prawa się tutaj wypowiadać, co z resztą jest napisane w regulaminie tego działu. Niemniej ban zostaje. Madziaa<3 1 Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 327 Posted April 13, 2022 Super Admin Report Share Posted April 13, 2022 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts