shoxer Napisano 19 Kwietnia 2022 #553463 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): tadzik Godzina, data zdarzenia: 20;16 Mapa: nuke Opis zdarzenia: - STEAM_ID / IP: 0:1:4203762 https://bans.pochylnia.pl/ban_list.php?bid=3457 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 19 Kwietnia 2022 #553469 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 @Eśśzapraszam z demkiem i rozpiską z ciągu 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkessi1 Napisano 20 Kwietnia 2022 #553501 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Dobra opisując sytuację wiem że nic mnie nie usprawiedliwia aczkolwiek rozwalił mi się laptop (kto potrzebuje mogę mu zdjęcie wysłać , dokładnie wejdzie pod ładowarkę xD) Nie mam jak wysłać demka ponieważ mam go na tym laptopie a no nie odpalę go niestety Opisując sytuację obserwowałem chłopa przez około 15 rund , miał 100% celności przez ścianę a celownik mu latał na głowę jak nie powiem co Byly dwie dokładnie takie 100% sytuację iż to była mapa Nuke patrzył w inną stronę dostał jednego strzała i normalnie chłop zrobił 180 celownik do góry i one tap to wyglądało jak ewidentny AIM Druga sytuacja typ leci na spadochronie a jego celownik idealnie na głowę ładuje z czego miał 5 strzałów Wyglądało to jakby włączał i wyłączał cheaty No niestety nie mam jak narazie dać demka ponieważ jak opisywałem u góry wejście od laptopa zepsute shoxer dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 21 Kwietnia 2022 #553509 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2022 2 rzeczy @Eśś: 1. Post dodany po czasie wspomnianym przez @Madziaa<3 (post dodany prawie 20 minut po ostatecznym terminie) 2. Nikt nie będzie szukał za Ciebie dowodów na przewinienie gracza, nawet jeżeli masz awarię sprzętu powinieneś zapewnić minimum link do HLTV, co jest twoim obowiązkiem To co napisałeś powyżej jakkolwiek nie kwalifikuje się do tego, żeby konkretnie wskazać czy gracz grał na niedozwolonych wspomagaczach czy nie, biorąc powyższe argumenty napisane przeze mnie pod uwagę, mi tak na prawdę nie pozostaje nic innego jak odbanować gracza. //Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 21 Kwietnia 2022 #553510 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2022 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi