rakaniczo Napisano 23 Kwietnia 2022 #553613 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 Czy za poniższe nicki dostane kicka / bana ? kocham dzordźa busza i USA kocham Ariela Szarona i Izrael kocham Burego i żołnierzy wyklętych Proszę o odpowiedź gdyż w poprzednim temacie jej nie uzyskałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 23 Kwietnia 2022 #553616 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 Według regulaminu nie, jednak według mnie nicki i konwersacje na tematy politycznie, religijne i poglądowe nie powinny być dozwolone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 23 Kwietnia 2022 #553623 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 2 godziny temu, SpeedziK napisał: Według regulaminu nie, jednak według mnie nicki i konwersacje na tematy politycznie, religijne i poglądowe nie powinny być dozwolone. Nicki są jak najbardziej dozwolone, bo nie obrażają nikogo w żaden sposób. Co do dyskusji, które są wspomniane powyżej, one również są jak najbardziej dozwolone, jednakże regulamin surowo zabrania obrażania kogokolwiek na podstawie poglądów religijnych/politycznych, rasowych bądź orientacji seksualnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 23 Kwietnia 2022 #553624 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 Jak wyżej. Regulamin nie zabrania ustawiania nicków tego typu póki nikogo nie obrażają. Jednak czasami warto zastanowić się przed ustawieniem czy aby na pewno wypada takiego użyć, wiesz o którym mowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 24 Kwietnia 2022 #553634 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 Za nawiązania do jp2 Hitlera czy innych debilnych rzeczy banuję, chowaj słomę w kalosz i nie pokazuj jej w internecie lub w moim towarzystwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 25 Stycznia #557075 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi