rakaniczo Posted April 23, 2022 #553613 Report Share Posted April 23, 2022 Czy za poniższe nicki dostane kicka / bana ? kocham dzordźa busza i USA kocham Ariela Szarona i Izrael kocham Burego i żołnierzy wyklętych Proszę o odpowiedź gdyż w poprzednim temacie jej nie uzyskałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Mumin. Posted April 23, 2022 #553616 Moderator Report Share Posted April 23, 2022 Według regulaminu nie, jednak według mnie nicki i konwersacje na tematy politycznie, religijne i poglądowe nie powinny być dozwolone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GandalfBialy Posted April 23, 2022 #553623 Report Share Posted April 23, 2022 2 godziny temu, SpeedziK napisał: Według regulaminu nie, jednak według mnie nicki i konwersacje na tematy politycznie, religijne i poglądowe nie powinny być dozwolone. Nicki są jak najbardziej dozwolone, bo nie obrażają nikogo w żaden sposób. Co do dyskusji, które są wspomniane powyżej, one również są jak najbardziej dozwolone, jednakże regulamin surowo zabrania obrażania kogokolwiek na podstawie poglądów religijnych/politycznych, rasowych bądź orientacji seksualnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Posted April 23, 2022 #553624 Moderator Report Share Posted April 23, 2022 Jak wyżej. Regulamin nie zabrania ustawiania nicków tego typu póki nikogo nie obrażają. Jednak czasami warto zastanowić się przed ustawieniem czy aby na pewno wypada takiego użyć, wiesz o którym mowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Posted April 24, 2022 #553634 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Report Share Posted April 24, 2022 Za nawiązania do jp2 Hitlera czy innych debilnych rzeczy banuję, chowaj słomę w kalosz i nie pokazuj jej w internecie lub w moim towarzystwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*MiyaGu* Posted January 25 #557075 Report Share Posted January 25 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts