rakaniczo 1 Posted April 23, 2022 Report Share Posted April 23, 2022 Czy za poniższe nicki dostane kicka / bana ? kocham dzordźa busza i USA kocham Ariela Szarona i Izrael kocham Burego i żołnierzy wyklętych Proszę o odpowiedź gdyż w poprzednim temacie jej nie uzyskałem Quote Link to post Share on other sites
Mumineg 629 Posted April 23, 2022 Report Share Posted April 23, 2022 Według regulaminu nie, jednak według mnie nicki i konwersacje na tematy politycznie, religijne i poglądowe nie powinny być dozwolone. Quote Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 327 Posted April 23, 2022 Super Admin Report Share Posted April 23, 2022 2 godziny temu, SpeedziK napisał: Według regulaminu nie, jednak według mnie nicki i konwersacje na tematy politycznie, religijne i poglądowe nie powinny być dozwolone. Nicki są jak najbardziej dozwolone, bo nie obrażają nikogo w żaden sposób. Co do dyskusji, które są wspomniane powyżej, one również są jak najbardziej dozwolone, jednakże regulamin surowo zabrania obrażania kogokolwiek na podstawie poglądów religijnych/politycznych, rasowych bądź orientacji seksualnej. Quote Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 868 Posted April 23, 2022 Super Admin Report Share Posted April 23, 2022 Jak wyżej. Regulamin nie zabrania ustawiania nicków tego typu póki nikogo nie obrażają. Jednak czasami warto zastanowić się przed ustawieniem czy aby na pewno wypada takiego użyć, wiesz o którym mowa. Quote Link to post Share on other sites
Szczery 46 Posted April 24, 2022 Report Share Posted April 24, 2022 Za nawiązania do jp2 Hitlera czy innych debilnych rzeczy banuję, chowaj słomę w kalosz i nie pokazuj jej w internecie lub w moim towarzystwie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts