Moderator Mumin. Napisano 29 Kwietnia 2022 #553767 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 Rodzaj grafiki: avatar Wymiary: Tak, żeby wygodnie było Ci robić, ale też żeby dało się ustawić na avatar XD Tematyka pracy: animu + napis Kolorystyka: - Tekst na grafice: Mumin Dodatkowe Informacje: po prostu, żeby ładnie się wpasowało i jakoś wyglądało, żeby też napis nie był za wielki, najlepiej wkomponowany w jakiś element. Zdaję się na Ciebie Adam, wiem że mogę Ci zaufać. :D Do tego obrazka (niestety nie udało mi się znaleźć kwadratowego ) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 30 Kwietnia 2022 #553803 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 Póki co pierwsza testowa wersja bo na dobrą sprawę sam nie wiedziałem czy w takim rozmiarze i po redukcji wagi wyjdzie tutaj u nas widoczne, początkowo sama animacja ważyła ponad 100mb więc nie dodawałem większej ilości efektów ale jak trzeba to da się zrobić... xD Jeszcze dzisiaj postaram się dodać coś jeszcze o ile wyjdzie po mojej myśli Madziaa<3 i Mumin. dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi