Mumineg 618 Posted May 2, 2022 Report Share Posted May 2, 2022 Poratujcie ludziska, potrzebuję jakiegoś serialu, bo zajebiście mi się nudzi, a pooglądałbym coś, oglądałem: Breaking Bad <3 The Walking Dead Prison Break Pamiętniki Wampirów The Originals Legaciess Peaky Blinders Wikingowie Wiesiek 1/2 The 100 Dark Stranger Things Lucyfer Riverdale The end of the fking world Flash Trzynaście powodów Tabu Teen Wolf Cobra Kai Ragnarok Outer Banks Narcos Squid Game Alice in borderland Arrow On my block Sex Education Jak sprzedawać dragi w sieci Gambit królowej Lock & Key Love 101 Gotham Punisher Quote Link to post Share on other sites
PolskiPolakPL 12 Posted May 4, 2022 Report Share Posted May 4, 2022 dynasty typowy shit serial zeby se lecial zeby leciec Quote Link to post Share on other sites
CroXiu 17 Posted May 5, 2022 Report Share Posted May 5, 2022 Aż chwilę się zastanowiłem czym jest Wiesiek może Daredevil? Quote Link to post Share on other sites
Mumineg 618 Posted May 6, 2022 Author Report Share Posted May 6, 2022 W dniu 4.05.2022 o 23:22, PolskiPolakPL napisał: dynasty typowy shit serial zeby se lecial zeby leciec Taki, żeby w jakikolwiek sposób szło się wciągnąć, a nie się męczyć z każdym odcinkiem xD 22 godziny temu, CroXiu napisał: Aż chwilę się zastanowiłem czym jest Wiesiek może Daredevil? Sprawdzę, w sumie już wcześniej słyszałem trochę dobrego o tym :D Quote Link to post Share on other sites
M4RT1N 5 Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 Dom ze szkła czy jakoś tak to było. Ogladales? Typy robia napad na bank i takie tam. Tylko tytulu nie pamietam na 100 procent jaki jest. Na netflixie jest. Quote Link to post Share on other sites
Mumineg 618 Posted May 8, 2022 Author Report Share Posted May 8, 2022 W dniu 6.05.2022 o 16:33, M4RT1N napisał: Dom ze szkła czy jakoś tak to było. Ogladales? Typy robia napad na bank i takie tam. Tylko tytulu nie pamietam na 100 procent jaki jest. Na netflixie jest. Pewnie Ci chodzi o "Dom z Papieru", jakoś nie moje klimaty. Quote Link to post Share on other sites
M4RT1N 5 Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 1 godzinę temu, SpeedziK napisał: Pewnie Ci chodzi o "Dom z Papieru", jakoś nie moje klimaty. O dokładnie tak. Pojebalo mi sie za Szklana Pułapka xD. Ale serial spoko. Quote Link to post Share on other sites
Mumineg 618 Posted May 8, 2022 Author Report Share Posted May 8, 2022 4 minuty temu, M4RT1N napisał: O dokładnie tak. Pojebalo mi sie za Szklana Pułapka xD. Ale serial spoko. Obejrszałem ze 3 odcinki i w ogóle do mnie nie trafił, pewnie dlatego, że nie lubię języka hiszpańskiego, denerwuje mnie jego brzmienie. xD Quote Link to post Share on other sites
M4RT1N 5 Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 To ogladaj z dubbingiem a nie z lektorem bo serial sam w sobie dosc fajny. Ja nie ogladam serialow a to jest jedyny jaki mnie do siebie przekonal. Quote Link to post Share on other sites
CroXiu 17 Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 W sumie jeszcze Breaking Bad możesz zobaczyc Quote Link to post Share on other sites
Mumineg 618 Posted May 8, 2022 Author Report Share Posted May 8, 2022 2 minuty temu, CroXiu napisał: W sumie jeszcze Breaking Bad możesz zobaczyc Widziałem 2 razy Quote Link to post Share on other sites
M4RT1N 5 Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 59 minut temu, SpeedziK napisał: Widziałem 2 razy @SpeedziK po chuj prosisz o ratowanie z serialami jak ty wszystko widziales? Zacznij ogladac horrory albo sci-fi. Albo poczytaj cos bo zdrowiej da oczu. Jest cos czego nie widziales? Quote Link to post Share on other sites
Mumineg 618 Posted May 8, 2022 Author Report Share Posted May 8, 2022 10 minut temu, M4RT1N napisał: @SpeedziK po chuj prosisz o ratowanie z serialami jak ty wszystko widziales? Zacznij ogladac horrory albo sci-fi. Albo poczytaj cos bo zdrowiej da oczu. Jest cos czego nie widziales? Jak wszystko? Nie wiedziałem, że jest tylko 30 seriali na świecie. Nie interesują mnie filmy, szukam rozrywki na dłużej niż na 2-3 godziny. Quote Link to post Share on other sites
M4RT1N 5 Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 To chyba moge ci polecić Miodowe Lata meh :/ Quote Link to post Share on other sites
Mumineg 618 Posted May 10, 2022 Author Report Share Posted May 10, 2022 Godzinę temu, M4RT1N napisał: To chyba moge ci polecić Miodowe Lata meh :/ Też widziałem, za dzieciaka top 3 haha uprzedzając top 1 władcy much, 2 Kiepscy 3 miodowe lata Quote Link to post Share on other sites
PolskiPolakPL 12 Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 sprawdz se nowy eden 8 odcinkow nawet spoko Mumineg 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts