LordChicken Napisano 4 Czerwca 2022 #554028 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 Siemka ! W sumie z niektórymi już się znam z serwera Gun XP moda. Ogólnie nazywam się Piotrek i na serwerze pykam pod nickiem Chicken. Dlaczego Lord Chicken a nie Chicken ? Nie wiem, spytajcie się tego, co już Chickenem się nazwał na forum. Pochodzę z Wawy, co nie co pykam czasami tu na serwerze, ale zacny gracz CSa ze mnie to nie jest. Uwielbiam gierki typu strategie, strzelanki taktyczne (typu Squad, Arma) i jeszcze jakieś tam gatunki się znajdą :) . Zatem jeszcze raz witam wszystkich i mam nadzieję, że jakoś miło będzie się spędzać czas ! OlciaTEAM Olcia i Madziaa<3 dodali reakcje 1 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody <3. Napisano 5 Czerwca 2022 #554043 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2022 Witaj Chicken :D LordChicken dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4RT1N Napisano 5 Czerwca 2022 Użytkownik #554048 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2022 Siemaneczko LordChicken dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaQxX Napisano 10 Czerwca 2022 #554075 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2022 No pewnie że będzie miło Dzień Dobry Chicken LordChicken dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 11 Czerwca 2022 Donator UB Team #554079 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2022 Siemka Lordzie kurczaku :D LordChicken dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi