Administrator VisTeR.' Napisano 10 Października 2022 #554586 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2022 Jaki gatunek muzyki najbardziej Cię denerwuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 10 Października 2022 #554587 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2022 Polski rap (Żabsony, Kiza (ten to już sam sie przyznał, ze robi disco polo xD), Sentina i te inne gowna piszczące - zdaję sobie sprawę, że teraz robi się muzykę tylko pod brzmienie, ale kurwa bez przesady XDDD) Death Metal - za dużo, nie moje klimaty Psycho Trance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 10 Października 2022 #554588 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2022 niezle rudzik, teraz mi zaimponiles bo ja rowniez za artystami tego typu nie przepadam.. no ale ty masz ucho zadeptane i byle co sluchasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 10 Października 2022 #554589 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2022 Metal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 10 Października 2022 #554590 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2022 wszystko co leci po 100 razy dziennie na esce... zwłaszcza ta ostatnia durna moda na przerabianie starych fajnych kawałków Deus lo Volt dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi