Administrator VisTeR.' Napisano 25 Października 2022 #554689 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Jakie masz zdanie na temat Halloween? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 26 Października 2022 #554691 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2022 jakby wypadło w poniedziałek i byłoby traktowane jako święto to bym był kurwicko zadowolony edit kurla to ja w jakimś innym świecie żyje że wam pukają do jakiś drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 26 Października 2022 #554693 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2022 Jest mi to całkowicie obojętne. Tylko żeby mi dzieciaki do drzwi nie pukały i nie wkurwiały xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 26 Października 2022 #554694 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2022 Dzień jak codzień tylko są eventy w grach i to mi się podoba w tym dniu, ale też jest minus, bo dzieciaki wkurwiaja ciągłym pukaniem do drzwi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 26 Października 2022 #554696 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2022 Samo święto jest mi obojętne... ale za to nienawidzę dzieciaków którzy nie szanują czyjejś własności, praktycznie co roku albo wymieniam lusterko w którymś z aut, albo płacę za zmycie atramentu z szyb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi