yeti-kotleti Napisano 31 Października 2022 #554728 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 witam dostałem bana za niby zbugowane pieniądze jak nie wiem jak to się robi i mi ktoś przesłał jakiś gość ze zbugowanymi pieniędzmi i nie miałem na celu tego wykorzystywać w żaden sposób proszę o odbanowanie mnie na 4maps trochę na tym serwerze grałem i chciałbym grać Proszę o pozytywnie rozpatrzenie tego Yeti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoko morda Napisano 31 Października 2022 #554729 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Witam ja też w tej sprawie proszę o ub na 4maps też niby zbugowene e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 1 Listopada 2022 #554733 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 @yeti-kotletipodstaw temat do wzoru, daję Ci 24h. @spoko morda jeżeli też dostałeś bana, to nie podklejaj się pod czyjś temat tylko utwórz własny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 1 Listopada 2022 #554743 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 Rozumiem Tomka bo to już wkurza od dawien dawna, ale kiedyś można było srac banami za powielanie tego Bugu, w obiegu jest już za dużo euro aby banowac graczy, ja również mam przesłane przez kogoś na paru nickach. W zasadzie każdy powinien dostać bana, a serwer padnie.. Technik musi z edytować mod i od tego się powinno zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaka Napisano 1 Listopada 2022 #554744 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 czekam juz bardzo dlugo na to :):) w zasadzie sam teraz pilnuje 4 mapsa wiec nie dziwcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 3 Listopada 2022 #554756 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Temat został przeniesiony do Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi