yeti-kotleti 1 Posted October 31, 2022 Report Share Posted October 31, 2022 witam dostałem bana za niby zbugowane pieniądze jak nie wiem jak to się robi i mi ktoś przesłał jakiś gość ze zbugowanymi pieniędzmi i nie miałem na celu tego wykorzystywać w żaden sposób proszę o odbanowanie mnie na 4maps trochę na tym serwerze grałem i chciałbym grać Proszę o pozytywnie rozpatrzenie tego Yeti Link to post Share on other sites
spoko morda 1 Posted October 31, 2022 Report Share Posted October 31, 2022 Witam ja też w tej sprawie proszę o ub na 4maps też niby zbugowene e Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 327 Posted November 1, 2022 Super Admin Report Share Posted November 1, 2022 @yeti-kotletipodstaw temat do wzoru, daję Ci 24h. @spoko morda jeżeli też dostałeś bana, to nie podklejaj się pod czyjś temat tylko utwórz własny. Link to post Share on other sites
Szczery 46 Posted November 1, 2022 Report Share Posted November 1, 2022 Rozumiem Tomka bo to już wkurza od dawien dawna, ale kiedyś można było srac banami za powielanie tego Bugu, w obiegu jest już za dużo euro aby banowac graczy, ja również mam przesłane przez kogoś na paru nickach. W zasadzie każdy powinien dostać bana, a serwer padnie.. Technik musi z edytować mod i od tego się powinno zacząć Link to post Share on other sites
tomaka 29 Posted November 1, 2022 Report Share Posted November 1, 2022 czekam juz bardzo dlugo na to :):) w zasadzie sam teraz pilnuje 4 mapsa wiec nie dziwcie sie Link to post Share on other sites
Szczery 46 Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 Temat został przeniesiony do Archiwum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts