yeti-kotleti 1 Posted November 1, 2022 Report Share Posted November 1, 2022 Twój nick:yeti Nick admina banującego:ToMaKa>>>BMW<<<DRIFT>>>BOOS Data/Mapa:31.10.2022 - 22:00:09 IP/SteamID:76561199934387126 de_nuke Serwer (mod):[CS:GO 4MAPS] ★ POCHYLNIA ★ SKINY CS 1.6 ★ 1s1k Wycinek z konsoli:[AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : yeti [AMXBans] Reason : ' kasa z buga ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 987060699 ' [AMXBans] Your IP : ' 46.204.108. witam, gram na serwerze od prawie roku, sytuacja z bugowaniem euro zdążyła się powtórzyć wiele razy, gracze wykorzystują buga i oddają euro innym przez co też i ja dostałem euro z czym wiąże się ban który jest powodem wpisu, proszę o odwołanie bana bądź zmniejszenie czasu kary do 24h jak u graczy którzy dostali takową kare. Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie odwołania Link to post Share on other sites
Szczery 46 Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 bany permanentne skrócone, lub w braku możliwości usunięte bo nie miałem czasu na poprawkę. Takie bany w postaci blokady powyżej dnia prowadzą do utraty graczy bo bug jest znajomy administracji i nie powstrzymany, a ty Tomek jako admin nie możesz za to karać w ten sposób, chociaż pomysł z przelewaniem kasy dla botów jest dobry i możesz próbować go wymusic Link to post Share on other sites
Szczery 46 Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts