Administrator VisTeR.' Napisano 11 Grudnia 2022 #554977 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Trzymasz się świątecznych tradycji czy jednak już z jakiś zrezygnowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 11 Grudnia 2022 #554978 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 wyjebałem tradycyjne potrawy wigilijne, na rzecz tego co lubię ja i moja rodzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 11 Grudnia 2022 #554979 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Nie mam zamiaru obchodzić żadnych świąt, albo cross i szaleństwo na polach albo apex do rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 11 Grudnia 2022 #554983 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 5 godzin temu, Mumin. napisał: wyjebałem tradycyjne potrawy wigilijne, na rzecz tego co lubię ja i moja rodzina. czyli razem robicie ten remont mieszkania ktory masz od 3 miesiecy? Wigilia od dzieciaka laczyla rodzine, tylko teraz ta rodzina jest mniejsza ale nigdy tego nie porzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi