Jaca12 Napisano 14 Grudnia 2022 #555008 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2022 Witam, zauważyłem że niektóre osoby jak się z nimi strzelam mają zbindowane komendę kill. Nie ukrywam jest to dosyć irytujące zwłaszcza jak to robi kilka osób. Prosiłbym o zablokowanie tej funkcji, gdyż utrudnia to wbijanie poziomów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Finrod Napisano 14 Grudnia 2022 #555010 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2022 Nie uważam, że to powinno być w ogóle zabronione, lecz według mnie nadużywanie tej komendy jest naganne. Wszystkich szczególnie irytuje gracz widoczny na poniższym obrazku. Jaca12 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 14 Grudnia 2022 #555011 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2022 no ten finrod irytuje w chuj xD a komende można zalokować, ja kiedyś korzystałem z niej jak mnie konseser wkurzał .. tzn na jego nicku ;P #include <amxmodx> public plugin_init() register_clcmd("kill", "cmdKill"); public cmdKill() return PLUGIN_HANDLED; przy okazji można jeszcze zablokować vote id // na DD2 miałem problem jak gracze wyrzucali innych aby sobie pograć samemu ^^ #include <amxmodx> public plugin_init() register_clcmd ("vote", "vote_command") } public vote_command(id) { client_print(id, print_chat, "Odmowa dostepu") console_print(id, "Odmowa dostepu") return PLUGIN_HANDLED } Finrod i VisTeR.' dodali reakcje 1 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marszelest Napisano 21 Grudnia 2022 #555058 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 komenda jest przydatna jak respawn postawi Cię w połowie tekstur, raczej bym ustawił limit na 3 komendy na mapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Stycznia 2023 #555166 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Wrzucone. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Stycznia 2023 #555167 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2023 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi