Jaca12 1 Posted December 14, 2022 Report Share Posted December 14, 2022 Witam, zauważyłem że niektóre osoby jak się z nimi strzelam mają zbindowane komendę kill. Nie ukrywam jest to dosyć irytujące zwłaszcza jak to robi kilka osób. Prosiłbym o zablokowanie tej funkcji, gdyż utrudnia to wbijanie poziomów. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Finrod 23 Posted December 14, 2022 Report Share Posted December 14, 2022 Nie uważam, że to powinno być w ogóle zabronione, lecz według mnie nadużywanie tej komendy jest naganne. Wszystkich szczególnie irytuje gracz widoczny na poniższym obrazku. Jaca12 1 Link to post Share on other sites
Opiekun GO MOD Szczery 50 Posted December 14, 2022 Opiekun GO MOD Report Share Posted December 14, 2022 no ten finrod irytuje w chuj xD a komende można zalokować, ja kiedyś korzystałem z niej jak mnie konseser wkurzał .. tzn na jego nicku ;P #include <amxmodx> public plugin_init() register_clcmd("kill", "cmdKill"); public cmdKill() return PLUGIN_HANDLED; przy okazji można jeszcze zablokować vote id // na DD2 miałem problem jak gracze wyrzucali innych aby sobie pograć samemu ^^ #include <amxmodx> public plugin_init() register_clcmd ("vote", "vote_command") } public vote_command(id) { client_print(id, print_chat, "Odmowa dostepu") console_print(id, "Odmowa dostepu") return PLUGIN_HANDLED } VisTeR.' and Finrod 1 1 Link to post Share on other sites
marszelest 10 Posted December 21, 2022 Report Share Posted December 21, 2022 komenda jest przydatna jak respawn postawi Cię w połowie tekstur, raczej bym ustawił limit na 3 komendy na mapę Link to post Share on other sites
VisTeR.' 696 Posted January 2 Report Share Posted January 2 Wrzucone. CL/ Link to post Share on other sites
VisTeR.' 696 Posted January 2 Report Share Posted January 2 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts