KaRii98 6 Posted January 8 Report Share Posted January 8 co myślicie żeby dodać do 4maps jakieś weekendowe mapy typu aztec train westwood itp żeby urozmaicić gre trochę i zawsze jakaś nowość Quote Link to post Share on other sites
Mikserek 2 Posted January 8 Report Share Posted January 8 Jestem za ale można by było jeszcze jakieś mapy 2x2 wrzucić jak jest mało osób, wtedy by się nie latało po całej mapie i nie szukało 1 typeczka Quote Link to post Share on other sites
Mumineg 625 Posted January 8 Report Share Posted January 8 Ciekawa propozycja, mogło by to dodać jakiś dodatkowy smaczego do rozgrywki. Natomiast moja propozycja po części z tym związana (tematycznie XD) to zmiana puli map co reset, np. 2 razy w roku xd KaRii98 1 Quote Link to post Share on other sites
Szczery 46 Posted January 8 Report Share Posted January 8 a ja bym zankietował czy aby zablokować ducki na serwerze 3 godziny temu, Mikserek napisał: Jestem za ale można by było jeszcze jakieś mapy 2x2 wrzucić jak jest mało osób, wtedy by się nie latało po całej mapie i nie szukało 1 typeczka Mała mapa pod wieczor mozna wykminic, ale 2x2 jako normalna w cyklu nie bo to do 4maps nie nalezy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts