KaRii98 Napisano 8 Stycznia 2023 #555239 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 co myślicie żeby dodać do 4maps jakieś weekendowe mapy typu aztec train westwood itp żeby urozmaicić gre trochę i zawsze jakaś nowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikserek Napisano 8 Stycznia 2023 #555240 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Jestem za ale można by było jeszcze jakieś mapy 2x2 wrzucić jak jest mało osób, wtedy by się nie latało po całej mapie i nie szukało 1 typeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 8 Stycznia 2023 #555241 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Ciekawa propozycja, mogło by to dodać jakiś dodatkowy smaczego do rozgrywki. Natomiast moja propozycja po części z tym związana (tematycznie XD) to zmiana puli map co reset, np. 2 razy w roku xd KaRii98 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 8 Stycznia 2023 #555244 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 a ja bym zankietował czy aby zablokować ducki na serwerze 3 godziny temu, Mikserek napisał: Jestem za ale można by było jeszcze jakieś mapy 2x2 wrzucić jak jest mało osób, wtedy by się nie latało po całej mapie i nie szukało 1 typeczka Mała mapa pod wieczor mozna wykminic, ale 2x2 jako normalna w cyklu nie bo to do 4maps nie nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi