unnamedReal Napisano 9 Stycznia 2023 #555257 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Witam mam problem bo jakos 2 lub 3 lata temu dostałem mute na czat na 4maps i czy mógłbym dostac unmute nick: unnamed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 9 Stycznia 2023 #555258 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 ty serio myslisz ze ten mute dalej trzyma? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 9 Stycznia 2023 #555259 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Codziennie piszesz na tym czacie, jakim cudem możesz mieć mute? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unnamedReal Napisano 10 Stycznia 2023 Autor #555261 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 5 godzin temu, Madziaa<3 napisał: Codziennie piszesz na tym czacie, jakim cudem możesz mieć mute? Moge jedynie pisać na czacie dla teamu a kiedy pisze na ogolnym to moje wiadomości ske nje pokazują korkessi1 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 10 Stycznia 2023 #555262 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 unnamed , podaj mi twoj STEAM_ID , na serwerze w konsole wpisz status i skopiuj... znajde cie w bazie i zobacze co masz za problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unnamedReal Napisano 10 Stycznia 2023 Autor #555263 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Teraz, Szczery napisał: unnamed , podaj mi twoj STEAM_ID , na serwerze w konsole wpisz status i skopiuj... znajde cie w bazie i zobacze co masz za problem Nie mam cs na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 10 Stycznia 2023 #555264 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 2 godziny temu, unnamedReal napisał: Nie mam cs na steamie i tak wpisz status i najlepiej skopiuj całą linijkę, w której napisany jest Twoj nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unnamedReal Napisano 10 Stycznia 2023 Autor #555268 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 2 godziny temu, Mumin. napisał: i tak wpisz status i najlepiej skopiuj całą linijkę, w której napisany jest Twoj nick. "unnamed" 339 STEAM_1:0:1623052083 2 09:22 65 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 10 Stycznia 2023 #555269 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 4 godziny temu, Mumin. napisał: i tak wpisz status i najlepiej skopiuj całą linijkę, w której napisany jest Twoj nick. W koncu na cos sie przydales mordo ;p Z miejsca nic nie moge zrobic, ale po czacie sadze ze wkurwiales ludzi proszeniem sie o te skrzynki .... Ciagle , jak cie spotkam przy okazji na serw to sprobuje cie odmutowac, w zadnych logach nie ma informacji ze masz mute lub gaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unnamedReal Napisano 10 Stycznia 2023 Autor #555270 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 1 minutę temu, Szczery napisał: W koncu na cos sie przydales mordo ;p Z miejsca nic nie moge zrobic, ale po czacie sadze ze wkurwiales ludzi proszeniem sie o te skrzynki .... Ciagle , jak cie spotkam przy okazji na serw to sprobuje cie odmutowac, w zadnych logach nie ma informacji ze masz mute lub gaga Tego muta to 3 lata temu dostałem ale nie pamiętam od kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 10 Stycznia 2023 #555271 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 a myslisz ze ja mam jakas podreczna baze danych w ktorych jestes ty wpisany i od tak mozna cie usunac z tego mute, tak to nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 11 Stycznia 2023 #555274 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2023 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi