unnamedReal 1 Posted January 9 Report Share Posted January 9 Witam mam problem bo jakos 2 lub 3 lata temu dostałem mute na czat na 4maps i czy mógłbym dostac unmute nick: unnamed Link to post Share on other sites
Szczery 46 Posted January 9 Report Share Posted January 9 ty serio myslisz ze ten mute dalej trzyma? ;p Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 868 Posted January 9 Super Admin Report Share Posted January 9 Codziennie piszesz na tym czacie, jakim cudem możesz mieć mute? Link to post Share on other sites
unnamedReal 1 Posted January 10 Author Report Share Posted January 10 5 godzin temu, Madziaa<3 napisał: Codziennie piszesz na tym czacie, jakim cudem możesz mieć mute? Moge jedynie pisać na czacie dla teamu a kiedy pisze na ogolnym to moje wiadomości ske nje pokazują korkessi1 1 Link to post Share on other sites
Szczery 46 Posted January 10 Report Share Posted January 10 unnamed , podaj mi twoj STEAM_ID , na serwerze w konsole wpisz status i skopiuj... znajde cie w bazie i zobacze co masz za problem Link to post Share on other sites
unnamedReal 1 Posted January 10 Author Report Share Posted January 10 Teraz, Szczery napisał: unnamed , podaj mi twoj STEAM_ID , na serwerze w konsole wpisz status i skopiuj... znajde cie w bazie i zobacze co masz za problem Nie mam cs na steamie Link to post Share on other sites
Mumineg 625 Posted January 10 Report Share Posted January 10 2 godziny temu, unnamedReal napisał: Nie mam cs na steamie i tak wpisz status i najlepiej skopiuj całą linijkę, w której napisany jest Twoj nick. Link to post Share on other sites
unnamedReal 1 Posted January 10 Author Report Share Posted January 10 2 godziny temu, Mumin. napisał: i tak wpisz status i najlepiej skopiuj całą linijkę, w której napisany jest Twoj nick. "unnamed" 339 STEAM_1:0:1623052083 2 09:22 65 0 Link to post Share on other sites
Szczery 46 Posted January 10 Report Share Posted January 10 4 godziny temu, Mumin. napisał: i tak wpisz status i najlepiej skopiuj całą linijkę, w której napisany jest Twoj nick. W koncu na cos sie przydales mordo ;p Z miejsca nic nie moge zrobic, ale po czacie sadze ze wkurwiales ludzi proszeniem sie o te skrzynki .... Ciagle , jak cie spotkam przy okazji na serw to sprobuje cie odmutowac, w zadnych logach nie ma informacji ze masz mute lub gaga Link to post Share on other sites
unnamedReal 1 Posted January 10 Author Report Share Posted January 10 1 minutę temu, Szczery napisał: W koncu na cos sie przydales mordo ;p Z miejsca nic nie moge zrobic, ale po czacie sadze ze wkurwiales ludzi proszeniem sie o te skrzynki .... Ciagle , jak cie spotkam przy okazji na serw to sprobuje cie odmutowac, w zadnych logach nie ma informacji ze masz mute lub gaga Tego muta to 3 lata temu dostałem ale nie pamiętam od kogo Link to post Share on other sites
Szczery 46 Posted January 10 Report Share Posted January 10 a myslisz ze ja mam jakas podreczna baze danych w ktorych jestes ty wpisany i od tak mozna cie usunac z tego mute, tak to nie dziala Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 868 Posted January 11 Super Admin Report Share Posted January 11 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts