BanZaNic 1 Posted January 24 Report Share Posted January 24 Nick na serwerze: BanZaNic Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8) : 5/8 Doświadczenie: Mialem adma na innych serwerach (Dawno) Czy posiadasz Steam: niestety ale nie Link do profilu na banid: Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/BanZaNic/145.239.237.104:27415/ Kontakt: forum na PW (Dc: Kacperek1-2#4550) Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram często na serwerze czasami nie ma żadnego admina żeby zbanować albo tym podobne, myślę żebym w jakimś stopniu pomógł, w zachowaniu się poprawiam, ponieważ byłem bardzo toksyczny wczesniej teraz już bardzo mało. Link to post Share on other sites
Deus lo Volt 53 Posted January 24 Report Share Posted January 24 - brak steam ( cs 1.6) - liczne wyzwiska w stronę graczy - jak dla mnie nie ogarniasz kto ma haxy a kto skilla jestem na nie Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 868 Posted January 24 Super Admin Report Share Posted January 24 Screen ze zdublowanego podania - "nigdy nie posiadałem admina", a teraz jednak miałeś, ale dawno? Hmm... Ogólnie nie nadajesz się Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 868 Posted January 24 Super Admin Report Share Posted January 24 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts