korkessi1 Napisano 4 Lutego 2023 #555591 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 Nick: korkessi Wiek: 17 Kontakt: steam/dsc/fb/TS3 Znajomość AMXX (0-8): 7 Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Zawsze przyda sie ten jeden dodatkowy admin na serwerze w dniach jak i w nocy , jestem aktywną osobą Staż na forum: 12 grudnia 2020 Jak dlugo posiadasz Admina na serwerze?: od kwietnia 2022 roku. Posiadasz mikrofon [TAK/NIE]: tak Coś o sobie: no coż tak więc jestem aktywną osobą na forum jak i na serwerze , umiem odróżnić cziterów i raczej nie ma ze mną nikt problemow. chciałbym pełnić tą funkcje ponieważ gdy na jednym serwerze nie ma juz ludu to przechodze na kolejny i juz było duzo takich przypadkow ze sobie hax lecia Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 5 Lutego 2023 #555592 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Na poczatku jak dostal admina byl starszy niz teraz xd W pelni poprieram takich adminow na serwerach pochylni, i jako jedynemu m@ moglbym dodac dostep do mojego serwera ;p // @Madziaa<3 porwalem sie na chuja i dodalem mu admina juz, szkoda czekac sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
An4lfabeta Napisano 5 Lutego 2023 #555593 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 jestem na tak, kolega jest mega aktywny, pomocny. super sie z nim gada, pisze, można sie pośmiać. ogolnie jest mega sympatyczny. dobrze gra, ogarnia tego admina i nieraz jak sie do niego napisze gdy mamy jakiegoś cheatera to wbije, sprawdzi (chyba, ze ktoś z naszej ekipy mu da nagranie potwierdzające to, że ktos ma cheaty) i da takiej osobie bana jeżeli faktycznie ma te cheaty. dziękujemy ci korkessi, że jesteś mam nadzieje, że uda ci sie z tym MultiAdminem, pozdrawiam cieplutko ~Kuba aka. analfabeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 5 Lutego 2023 #555598 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Zaraz tych M@ będzie więcej jak zwykłych @ haha Co prawda masz konto na forum od 2020, ale udzielasz sie dopiero od niedawna. Ważne, że się w ogóle udzielasz xD Aktywność, nie wiem jak na innych serwerach, ale na 4mapsie często siedzisz, prawie za każdym razem jak wejde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 12 Marca 2023 #555815 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi