An4lfabeta Napisano 5 Lutego 2023 #555602 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 Nick na serwerze: analfabeta Wiek: 17 Znajomość AMXX (3/8) : szybko łapie nowe rzeczy więc to nie będzie problemem Doświadczenie: wielokrotnie bywałem w administracji na innych grach typu mta więc ogarniam to i tamto Czy posiadasz Steam: tak, https://steamcommunity.com/profiles/76561199369637428/ Link do profilu na banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:704685850 Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/ANALFABETA/145.239.237.104:27415/ Kontakt: numer,dc,snap,ig, steam, fb Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ jestem aktywnym graczem, jestem miły, sympatyczny i lubie pomagać innym. spędzam duzo czasu na serwerze. Wiem jak trzeba postępywać w momęcie gdy gracz przykładowo zle sie zachowuje, cheatuje itd Szczery dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 5 Lutego 2023 #555603 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 na moja prosbe podanie zlozyl, bezproblemowy gracz i idzie sie dogadac jestem na tak An4lfabeta dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkessi1 Napisano 5 Lutego 2023 #555607 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2023 ogólnie to jestem na tak. fajny pozytywny ziomeczek, często aktywny, raczej nie robi żadnych problemów na minus troszke to AMX znajomość ale sie nauczy zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DostawcaPradu#M Napisano 6 Lutego 2023 #555608 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2023 Amx prosta rzecz, wiadomo u kolegi lekkie poprawki kosmetyczne się przydadzą Ale to chyba niema ludzi idealnych. Ogólnie da się dogadać z kolegą więc jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanZaNic Napisano 7 Lutego 2023 #555613 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Jestem na tak, ogólnie da sie z nim dogadać, nie raz mi pomógł jak mialem jakis problem, warto go przyjąć. Pozdrawiam z rodzinką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 13 Lutego 2023 #555678 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 akceptuje, bo jakos nikt uwagi nie zwraca na to podanie ... to samo testowy admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Lutego 2023 #555679 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Chłop dostał bana za cheaty, potem za aktywnego bana po czym został odbanowany. Cheater adminem? Najpierw lepiej poczekać na Vistera, a nie przyjmować nie patrząc w bansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 13 Lutego 2023 #555680 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Tutaj serio chcesz poruszac ten temat? https://bans.pochylnia.pl/ban_list.php?bid=520 Ban usuniety przez ktoregos z adminow, wiec nie wazny ... Jesli mi pokazesz dowod na jego odpal ja zmienie decyzje, lezy podanie zamiast odrzucic to czekacie jak glupi na gwiazdke z nieba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Lutego 2023 #555683 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 "Ban usunięty przez któregoś z adminów" więc admin z automatu powinien dostać degrada i skoro o tym wiedziałeś to powinieneś to zrobić według regulaminu ("7. Odbanowywanie graczy ( CS 1.6 ) Na niektórych serwerach admin ma możliwość odbanowania innego gracza. Jest to zabronione, od tego jest UBT. Przypadki użycia tej komendy będą skutkowały degradacją z funkcji admina serwera.") lub chociaż poinformować kogoś wyżej, ale widać po raz kolejny wolisz regulaminy łamać. Od bana się nie odwołał, dostał AB. A co do podań to nie jestem tu sama do ich akceptowania lub odrzucania, poza tym ostatnio nawet nie mam na to czasu, a o tym zapomniałam, że wisi. Admina usuwam bo idąc Twoim tokiem rozumowania można każdemu graczowi bana sobie usunąć od tak bo nikt nie pokazał dowodów na odpalanie się i przyjmować każdego z dupy jak leci. Imo póki nie masz rangi Opiekun 4maps lub Administratora to Twoje zdanie i widzimisię chyba jest tutaj mniej znaczące. Nie było mnie przy waszej rozmowie na TS z Damianem więc ten temat polecam zostawić jemu lub niech się sam wypowie, a nie samemu decydujesz o takich rzeczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Lutego 2023 #555684 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Lutego 2023 #555687 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 Nie mogę edytować w telefonie. Chciałeś dowody to masz tutaj dwa demka- https://megawrzuta.pl/filesgroup/572f253909a0ced6fc9f9f53c538adc5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi