Stefcio420 Napisano 28 Marca 2023 #555883 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Nick na serwerze: STEFEK` Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8) : 6/8 Doświadczenie: 4 lata Czy posiadasz Steam: nie Link do profilu na banid: Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/STEFEK%60/145.239.237.104:27415/ Kontakt: w cs lub forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem miła i kulturalną osobą dużo czasu teraz spędzam na tym serwerze , sporo osob mnie polubiło , i ogarniam Pozdrawiam i myślę że się Nadam <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 28 Marca 2023 #555884 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 - brak steam - jesteś miły i kulturalny xD ( wyzywasz + ost akcja jak miałeś się wymienić kosą z graczem w chwili gdy On Ci dał ty strugałeś głupa... Dodam więcej korzystając z faktu że był w innym team zapytałeś ludzi czy dać mu tą kosę czy nie ) takie zachowanie ma mieć admin śmiech na sali - gt leży jak na kogoś kto ubiega się o stanowisko admina Zamknijcie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 29 Marca 2023 #555886 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2023 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi