Stefcio420 0 Posted March 28 Report Share Posted March 28 Nick na serwerze: STEFEK` Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8) : 6/8 Doświadczenie: 4 lata Czy posiadasz Steam: nie Link do profilu na banid: Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/STEFEK%60/145.239.237.104:27415/ Kontakt: w cs lub forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem miła i kulturalną osobą dużo czasu teraz spędzam na tym serwerze , sporo osob mnie polubiło , i ogarniam Pozdrawiam i myślę że się Nadam <3 Link to post Share on other sites
Deus lo Volt 53 Posted March 28 Report Share Posted March 28 - brak steam - jesteś miły i kulturalny xD ( wyzywasz + ost akcja jak miałeś się wymienić kosą z graczem w chwili gdy On Ci dał ty strugałeś głupa... Dodam więcej korzystając z faktu że był w innym team zapytałeś ludzi czy dać mu tą kosę czy nie ) takie zachowanie ma mieć admin śmiech na sali - gt leży jak na kogoś kto ubiega się o stanowisko admina Zamknijcie to Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 327 Posted March 29 Super Admin Report Share Posted March 29 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts