kapa777 0 Posted April 14 Report Share Posted April 14 Nick na serwerze: kapa Wiek: 15 za 3 miesiące 16 Znajomość AMXX (0/8) : 2/8 Doświadczenie: Szczerze rok temu byłem adminem na serverze paintball i coś nie coś umiem. Czy posiadasz Steam: Posiadam lecz nie uzywam Link do profilu na banid: Nie mogę ponieważ nie mam wykupionego cs 1.6 na steam Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/kapa777/ Kontakt: discord: Magnes#4550 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ kilka dni temu zacząłem rozgrywkę na waszym serverze i się wkręciłem w granie, oraz myślę ze nie sprawiałbym większych problemów ;} Link to post Share on other sites
kapa777 0 Posted April 14 Author Report Share Posted April 14 19 minut temu, kapa777 napisał: . Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 327 Posted April 15 Super Admin Report Share Posted April 15 Zakup grę na Steam i nadrób godziny, bo twoje GT to jest śmiech na sali. Odrzucam i zapraszam za tydzień. Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 327 Posted April 15 Super Admin Report Share Posted April 15 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Link to post Share on other sites
Recommended Posts