ASPIRO Napisano 3 Maja 2023 #556084 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2023 Witam chciałbym poddać propozycję o usunięcie modu podwójnego skoku na mapie 4maps , w mojej ocenie jest to kompletnie nieuczciwe wobec reszty graczy. Po za tym pozwala to wchodzenie na jeszcze bardziej wystające textury na mapie np na inferno czy nuke. Dodatkowo podwójny skok w połączeniu z dobrym bh raszta graczy nie jest w stanie wyjść z respa. Proszę o obiektywne rozpatrzenie tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 3 Maja 2023 Admin GO MOD 4MAPS #556086 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2023 No a co dodał byś w zamian za zabranie tego 2 skoku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 4 Maja 2023 Donator UB Team #556090 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 18 godzin temu, ASPIRO napisał: Dodatkowo podwójny skok w połączeniu z dobrym bh raszta graczy nie jest w stanie wyjść z respa. Z jednym skokiem tez mozna tak zrobic, zaden argument. Polecam sie zapoznać z pojęciem "sgs". Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASPIRO Napisano 4 Maja 2023 Autor #556091 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 22 godziny temu, Deus lo Volt napisał: No a co dodał byś w zamian za zabranie tego 2 skoku ? Nie upieram się na całkowitym usunięciu ale można ograniczyć jego działanie widziałem podobną rzecz na innych serwerach. Polegało to na 2 możliwościach albo ograniczenie prędkości poruszania się gracza po mapie albo częściowe zwiększenie grawitacji. Jest jeszcze trzecia opcja pozostawienie tego jak jest ale dodanie kilku sekundowej strefy raszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KemiqQ Napisano 5 Maja 2023 #556097 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 Myślę że temat do zamknięcia XDE @ASPIRO To jest server GO MOD, nie jest to zwykły server dd2 :O Poza tym jak masz 5 graczy na serverze to każdy gracz bez rangi Svipa ma 50% na wylosowanie tego Svipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkessi1 Napisano 5 Maja 2023 #556103 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 nie jest umiejętnością mieć dwa skoki , umiejętnością jest jezscze umieć dobrze strzelac gdy sie ma te 2 skoki na svipie bo wiesz kolego dwa skoki ci skilla nie dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi