ASPIRO 0 Posted May 3 Report Share Posted May 3 Witam chciałbym poddać propozycję o usunięcie modu podwójnego skoku na mapie 4maps , w mojej ocenie jest to kompletnie nieuczciwe wobec reszty graczy. Po za tym pozwala to wchodzenie na jeszcze bardziej wystające textury na mapie np na inferno czy nuke. Dodatkowo podwójny skok w połączeniu z dobrym bh raszta graczy nie jest w stanie wyjść z respa. Proszę o obiektywne rozpatrzenie tego tematu. Quote Link to post Share on other sites
Deus lo Volt 53 Posted May 3 Report Share Posted May 3 No a co dodał byś w zamian za zabranie tego 2 skoku ? Quote Link to post Share on other sites
Mumineg 626 Posted May 4 Report Share Posted May 4 18 godzin temu, ASPIRO napisał: Dodatkowo podwójny skok w połączeniu z dobrym bh raszta graczy nie jest w stanie wyjść z respa. Z jednym skokiem tez mozna tak zrobic, zaden argument. Polecam sie zapoznać z pojęciem "sgs". Jestem na NIE. Quote Link to post Share on other sites
ASPIRO 0 Posted May 4 Author Report Share Posted May 4 22 godziny temu, Deus lo Volt napisał: No a co dodał byś w zamian za zabranie tego 2 skoku ? Nie upieram się na całkowitym usunięciu ale można ograniczyć jego działanie widziałem podobną rzecz na innych serwerach. Polegało to na 2 możliwościach albo ograniczenie prędkości poruszania się gracza po mapie albo częściowe zwiększenie grawitacji. Jest jeszcze trzecia opcja pozostawienie tego jak jest ale dodanie kilku sekundowej strefy raszu. Quote Link to post Share on other sites
KemiqQ 0 Posted May 5 Report Share Posted May 5 Myślę że temat do zamknięcia XDE @ASPIRO To jest server GO MOD, nie jest to zwykły server dd2 :O Poza tym jak masz 5 graczy na serverze to każdy gracz bez rangi Svipa ma 50% na wylosowanie tego Svipa. Quote Link to post Share on other sites
korkessi1 7 Posted May 5 Report Share Posted May 5 nie jest umiejętnością mieć dwa skoki , umiejętnością jest jezscze umieć dobrze strzelac gdy sie ma te 2 skoki na svipie bo wiesz kolego dwa skoki ci skilla nie dają Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts