M4RT1N 5 Posted November 6 Report Share Posted November 6 Nick na serwerze: M4RT1N Wiek: 19 lat Znajomość AMXX (0/8) : 7/8 Doświadczenie: Doswiadczenie jakies tam mam :D Czy posiadasz Steam: Jak najbardziej Link do profilu na banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:804181229 Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/M4RT1N/145.239.237.104:27415/ Kontakt: Steam, discord (m4rt1n0510) ewentualnie mess jak ktos chce Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Otoz widze ze potrzeba nowych adminow do pilnowania serwera. Wiem, na GT jest wszystko, bylem aktywny przez ostatnie 2 dni tylko plus dzis chwile ale dzisiaj jeszcze bede. Bylem na pochylni MultiAdminem natomiast nieukrywam ze nie mam poki co czasu na gre na wszystkich serwerrach sieci dlatego skladam podanie tylko na ten serwer na ten moment. Jak mowilem bylem adminem dlatego mam pojecie jak to wyglada i co nalezy do moich obowiazkow. Mam mikrofon, steam i w miare jako takie doswiadczenie. Co do aktywnosci bo domyslam sie ze po 3 dniach nic nie mozecie powiedziec dlatego no... aktywny bylem, wracam po przerwie do was i dlatego aktywny bede. Jezeli potrzebujecie dac mi troche wiecej czasu zeby sie przekonac to rozumiem, skladam podanie ze wzgledu na brak adminow. Milego dzionka/wieczoru w zaleznosci kiedy to czytacie hah Quote Link to post Share on other sites
Poczdam 1 Posted November 17 Report Share Posted November 17 +Amx Wiek + Doświadczenie + Quote Link to post Share on other sites
Opiekun GO MOD Szczery 50 Posted November 17 Opiekun GO MOD Report Share Posted November 17 masz admina, tylkop w pliku jest wylaczony. Napisz do super admina jakiegos zeby ci wlaczyl wpis, marcin mysl Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts