*MiyaGu* Napisano 29 Stycznia #557124 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia Czy jest jakiś film, który doprowadza Cię do łez podczas jego oglądania? /Cud w 7 celi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DennyS Napisano 29 Stycznia #557125 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia nie przychodzi mi nic do głowy, jedyne co mnie doprowadza do płaczu to głupota @kameleonna Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 29 Stycznia #557126 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia zielona mila i king lion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 29 Stycznia #557127 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia "Togo" i "Mój przyjaciel Hachiko" żadne filmy nie ruszają mnie tak mocno jak te w których giną jakieś fajne piesełki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 29 Stycznia #557128 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia Filmu nie potrafię sobie wspomnieć, ale za to 237 odcinek Dragon Ball Z mnie doprowadza do łez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 29 Stycznia #557129 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia "Wieloryb" z Brendanem Fraserem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 29 Stycznia #557130 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia jak ktoś mnie nagra i pokaże to rycze ze śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi