*MiyaGu* Napisano 12 Lutego #557360 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego Jaka wypłata według Ciebie powinna być na „rękę” , aby dobrze przeżyć miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 12 Lutego #557361 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 7k wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 12 Lutego #557363 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego Minimum 8-9k ..w sumie to chciałem powiedzieć więcej, zależy jak kto definiuje "dobrze" np u mnie jest mniej więcej tak: około 3-3,5k to opłaty, 2,5-3k jedzenie, 1,5k paliwo, no i od czasu do czasu jakieś mniejsze zakupy nie związane z tym co już wymieniłem więc 8k lekko idzie. Oczywiście mógłbym nieco oszczędzić na niektórych rzeczach ale nie mam zamiaru obniżaj pewnych standardów jakie sobie wyznaczyłem. Czasami i wydam tą dyszkę ale powiedzmy że te 8-9k wystarczy na godne życie bez żadnego oszczędzania i zmartwień z jakimiś tam przyjemnościami a nie cebulactwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 12 Lutego #557364 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego No tak mniej więcej 10k było by spoko oczywiście piszę jak bym mieszkał sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 12 Lutego #557365 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego Dla mnie 4k by wystarczyło gdybym nie miała żadnych długów xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 12 Lutego #557366 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego Aktualnie bym potrzebował przynajmniej 7k, żeby za wszystko zapłacić i jeszcze na wszystko mi starczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 12 Lutego #557375 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 50k miesięcznie, bo co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Lutego #557376 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego Wszystko zależy od miasta w którym się mieszka. Na Godne życie bez jakiegoś polotu wielkiego 10k wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi