*MiyaGu* Napisano 24 Lutego #557607 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego Gdybyś był/a poszukiwany/a gdzie byś uciekł/a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 24 Lutego #557608 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego Nie uciekałbym, bo po co jak i tak kiedyś mnie znajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 24 Lutego #557610 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego Jak napiszę gdzie to będą wiedzieli gdzie mnie szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 24 Lutego #557611 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego Oczywiste, że do jakiegoś kraju z którym Polska nie ma podpisanej umowy o ekstradycję czyli Ameryka środkowa/południowa, jest jeszcze kilka innych regionów ale byłaby zbyt duża bariera językowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 24 Lutego #557612 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego na pewno nie do rudego bo by mnie podjebal Ab3L dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 25 Lutego Autor #557631 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi