*MiyaGu* Posted April 2, 2024 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #558443 Report Share Posted April 2, 2024 Przypomnienie zasad Osobą "nieznajomą" w poprzednim temacie był @korkessi1 A teraz czas na następną osobę :> Jestem sobie dość wysokim chłopcem mieszkającym w województwie lubelskim. Obecnie studiuję na UMCS na wydziale ekonomicznym. W wolnych chwilach lubię sobie pograć w gry, piłkę nożną, jeździć na rowerze i oglądać ciekawe filmy i seriale. Mam psa i dwa kotki, które zawsze poprawią humor przy słabej pogodzie. W Counter-Strike'a gram od 2014/2015 roku, ale mimo długiej przygody z tą grą, jeszcze nie udało mi się wejść na satysfakcjonujący poziom. Na Pochylni adminem byłem wielokrotnie, udało mi się nawet kiedyś zostać Multi Adminem. W ostatnich latach jednak przychodzę tu tylko zerknąć do tematu Dodajemy nasze zdjęcia i do działu Muzyka, zobaczyć kto kogo słucha i czy ktoś ma taki sam gust muzyczny jak ja. Wiesz o kim mowa? Zgaduj :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madziaa<3 Posted April 2, 2024 Dziewczyna #558444 Report Share Posted April 2, 2024 Łatwe, Bartek @Rey Rey 1 Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Mumin. Posted April 2, 2024 Donator UB Team #558448 Moderator Report Share Posted April 2, 2024 Rey'u, dożywotni props za fonosow i gibbsa Rey 1 Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
*MiyaGu* Posted April 10, 2024 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna Author #558601 Report Share Posted April 10, 2024 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts