Good Weed Napisano 3 Kwietnia #558450 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia (edytowane) Nick: Good Weed Wiek: 23 lata. (19.01.2001r.) Znajomość AMXX: (0/10) Pierwszy raz składam podanie, nigdy nie miałem styczności z pełnieniem roli ADMINA. Szybko się uczę i jestem pewien, że ogarnę wszystko. Steam: Nie mam steama. Jeżeli konieczne jest posiadanie konta Steam, nie zwłocznie to zmienię. Kontakt: Ig:https://www.instagram.com/zbigniew.stadnik49?igsh=MWZwZ2g1aWZyaHczYw== Uważam, że powinienem zostać adminem, ponieważ jestem aktywnym graczem. Spędzam sporo czasu na serwerze. Dobrze porozumiewam się z graczami i zawsze jestem chętny do udzielania pomocy. Wiem jak się zachować, gdy damy gracz łamię regulamin, lub robi coś czego nie powinien. Edytowane 3 Kwietnia przez Good Weed Dokończenie podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 3 Kwietnia #558451 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia tu ci dorzucę link do gt https://www.gametracker.com/player/Good Weed/145.239.237.104:27415/ w zasadzie pierwszy raz jako admin nie stanowi problemu bo panel admina jest skonstruowany w taki sposób że wszystko jest posegregowane i w jednym miejscu na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 3 Kwietnia #558452 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Doświadczenie to nie problem, szybko się nauczysz. Nic skomplikowanego. Czasami z kultura Cie poniesie, ale to drobny szczegół. Można dać okres próbny. Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 3 Kwietnia #558453 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Ja powiem tak widuje cię bardzo często i jesteś dość konfliktowy wyzywasz itd nie chce tu rozpisywać, ale nad zachowaniem mógłbys troszeczkę przemyśleć. Ogólnie już do sedna to mozna dać okres próbny 🥲 @Good Weednumer 1 nie Wypowiadaj się we własnym podaniu. Numer 2 pisanie co dalej pospieszanie administracji skutkuje automatycznym odrzuceniem podania módl się, żeby Damian miał dobry humor 🥲 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Good Weed Napisano 3 Kwietnia Autor #558472 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 😊😊😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Kwietnia #558507 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia W dniu 3.04.2024 o 06:51, Matello napisał: numer 1 nie Wypowiadaj się we własnym podaniu. Nie ma takiego zakazu. Zapraszam na PW / DC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Kwietnia #558508 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi