dzyzz1o Posted April 6, 2024 #558528 Report Share Posted April 6, 2024 Nick na serwerze: dzyzz1o Wiek: 19 Znajomość AMXX (0/8) : 3 Doświadczenie: 0 - jako admin na jakimkolwiek serwerze, natomiast w csa gram juz kilka lat Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: cs non-steam Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem: nie rozumiem tego pytania. mozna jeszcze raz? hah, tak potrafie czytać ze zrozumieniem SID: ID Steam: 76561198361936519 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198361936519/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/dzyzz1o/ Kontakt: Discord, Forum, praktycznie każdego komunikatora używam jaki ci do głowy przyjdzie Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: nie będę owijał w bawełnę, wkurwia mnie już to, że musze wchodzić, przerywać komus inna czynność, i prosić o bana dla jakiegoś pacjenta, bo gra na kodach, ludzie mnie znają na tym serwerze, piszą do mnie pv żebym to ja wszedł i zobaczył czy gosciu koduje, a potem ja z tym ide tutaj na forum xd, rzec mogę, że jestem pochylniowa maskotka na onlydd2 haha, a co mogę powiedzieć o sobie? pisze szybko na klawiautrze z zamknietymi oczami, i potrafie gotowac, no i lubie w palnik dac czasami, pozdrawiam czesc i milej pory ci życze o której to czytasz One Head 1 Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Lo VulT Posted April 6, 2024 Admin GO MOD 4MAPS Donator #558529 Report Share Posted April 6, 2024 Jest nas tam 2 lub 3 tak że na okres próbny można dać szansę :D Wszystkiego się nauczysz. Tylko kulturę musisz poprawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzyzz1o Posted April 7, 2024 Author #558531 Report Share Posted April 7, 2024 hahahaha bardzo trafne spostrzeżenie, dziękuje za feedback, postaram się być bardziej kulturalny Link to comment Share on other sites More sharing options...
adicss Posted April 7, 2024 Użytkownik #558544 Report Share Posted April 7, 2024 2 godziny temu, dzyzz1o napisał: hahahaha bardzo trafne spostrzeżenie, dziękuje za feedback, postaram się być bardziej kulturalny Wyzywajac/obrazajac innych? Pogralem dluzsza chwile z toba i wyzwiska szly jeden za drugim Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzyzz1o Posted April 7, 2024 Author #558546 Report Share Posted April 7, 2024 no i mam cięty język, i sobie będę miał jako zwykły szary gracz, natomiast jeżeli byłbym już administratorem, to zmieniłbym swoje podejście ;p zreszta fetysz to możesz mieć stóp, albo piersi, ale nie wyzywania bracie najserdeczniejszy ;p potrafie byc kulturalny i to nawet nie wiesz jak, ale jak dla każdego wchodze sobie poklikać, i sie powyzywac równie dobrze z innymi którzy wchodzą i w taki sposób odreagowywuja dzien emocje, nie wiem to takie trudne by to zrozumiec, jak chcesz to zmienie forme i sobie bede wchodzil na tyralnie na ts3, i nikomu to nie bedzie przeszkadzało, a nie sorry znajdzie sie jeden z drugim, co i to też bedzie przeszkadzać, jak wspomniałem wczesniej, nabierzcie dystansu, bo moze to ja was przez przypadek obrazilem ;x tak jak napisal *MiyaGu* . niech sie wypowiedza osoby grajace na tym serwerze, chetnie poczytam wasze opinie, i tak potrafie przyjac konstruktywna krytyke, a nie jakies granie chwile przy mnie, no bez jaj panowie, pozdrawiam milego czesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devast Posted April 7, 2024 #558548 Report Share Posted April 7, 2024 Moim zdaniem na nie, co to za fetysz wyzywania grałem też trochę przy tobie i kultura u ciebie nie istnieję 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*MiyaGu* Posted April 7, 2024 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #558549 Report Share Posted April 7, 2024 @dzyzz1o nie spamuj aż tak w podaniu, używaj opcji edytuj. @Matello @adicss @Deus lo Volt zapraszam z gt na pw/dc. Od teraz OSOBY GRAJĄCE na tym serwerze niech się wypowiedzą za i przeciw bez zbędnej debaty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
windykator Posted April 7, 2024 #558550 Report Share Posted April 7, 2024 Mam przyjemność grać od kilku miesięcy z dzyzz1o i śmiem sądzić, że to naprawdę kompetentna osoba na admina. :D Jakby nie miałem złych doświadczeń z jego osobą, nawet gdy robił mnie jak chciał w przeciwnej drużynie osobiście nie wiem, skąd taki nagle hejt na niego pozdro :DDDDD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguutka Posted April 7, 2024 #558551 Report Share Posted April 7, 2024 Również jestem w stanie stwierdzić ze dzyzz1o to odpowiednia osoba na admina tego serwera, gra mi się z nim bardzo dobrze i zawsze pomoże wykryć delikwenta także polecam 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Posted April 7, 2024 Multi Admin UB Team #558555 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Report Share Posted April 7, 2024 gra, kultura do ogarnięcia po naszej krótkiej rozmowie widać że nie zachowuje się jak szczeniak a coś tam myśli i zmienia zachowanie. Admin próbny jest łatwy do stracenia za wyzywki więc chyba się będzie pilnować dzyzz1o 1 Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisek5540 Posted April 7, 2024 #558566 Report Share Posted April 7, 2024 Polecam dzyzz1o. Gram na tym serwerze i potrzebna jest taka osoba jak on, nic tak nie denerwuje jak gość odpalony nabija 150 fragow w rundzie na headach i się szczyci ze przoduje nie kryjąc się ze jest odpalony. Dzyzz1o nieraz pokazał ze ogarnia gierke i uważam, ze można a nawet trzeba dać mu szanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
One Head Posted April 8, 2024 #558572 Report Share Posted April 8, 2024 (edited) Co do dyzia spoko osoba grałem z nim wielokrotnie dobry gracz :D, jedynie to tam wiadomo mniej przekleństw tym lepiej wariat. Amx nauczysz się szybko bo to proste jest więc i doświadczenia załapiesz szybko No i bym był za tym okresem próbnym. Jak ci się uda dyzio to powodzonka ;) Edited April 8, 2024 by One Head Link to comment Share on other sites More sharing options...
chimek Posted April 14, 2024 #558650 Report Share Posted April 14, 2024 Dyzio szef szacuneczek dzieki za pomoc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator VisTeR.' Posted April 14, 2024 #558661 Administrator Report Share Posted April 14, 2024 Zapraszam na PW/STEAM/DC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator VisTeR.' Posted April 14, 2024 #558662 Administrator Report Share Posted April 14, 2024 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts