makaveli47 Napisano 18 Kwietnia #558742 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia jak to jest mozliwe ze mam bana u was o 16.15 JAK MAM NA KOMPUTERZE screeny z 18.15 jak nawet ty zrobiles mi i jest ze 18.15????!!!!!! a na banach 16.15 cos tu nie pojebane macie wy .!!!!!!!!!!!!? cos musiales zle zrobic przez pomyłke jakis blad napewno nic nie zrobilem , wkurwiles mnie ! to sa u was bledy jakies nie nawet z mojej strony nie moglo byc kombinowane jak to twuj zrzut i wy na stronie tez to od was a sa inne czasy o godzine. ale niby ja cos komp=binowalem jestes ograniczony i nie wiesz sam o co chodzi i tym sposobem stawiasz ze to ja dzieciaku zrobiles bana dalem plik jaki mialem i wrzucilem , nie wiem dlaczego zle godziny sa szukaj sobie odpowiedzi sam a nie ze temat zamkniety ban zostaje (niby oszukiwałem buahahah) jestes nie konkretny i zmienie serwer i nie bede sie wkurwial z takim gosciem co nawet nie stara sie tego zrozumiec tylko cyk zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 18 Kwietnia Admin GO MOD 4MAPS #558744 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Jasne że tak admin źle Ci ssy dał nadał bana o 16: 15 ale ssy weszły o 18:15 bo czemu nie :D To jest twój zrzut nie nasz "ale niby ja cos komp=binowalem jestes ograniczony i nie wiesz sam o co chodzi i tym sposobem stawiasz ze to ja dzieciaku" tego nie umiem zrozumieć niby polski ale jakoś no nie ( kolegów od dzieciaków wyzywaj ) Ale szybko poszło "jestes nie konkretny i zmienie serwer i nie bede sie wkurwial z takim gosciem co nawet nie stara sie tego zrozumiec tylko cyk zostaje" powodzenia w takim razie. No masz zapomniałem temat cls będzie i brak ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 18 Kwietnia Dziewczyna UB Team #558745 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia @makaveli47 podstawowe pytanie czy masz na komputerze ustawioną poprawną godzinę czy dwie godziny do przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makaveli47 Napisano 18 Kwietnia Autor #558747 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia madziu mam poprawna dobra odbanou poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
One Head Napisano 18 Kwietnia #558750 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia ale wariat ty tutaj ub a ortografia "twuj" XD i nie pisz mi tutaj że przez to że szybko pisałeś :P wiem lubię się przypierdolić o takie rzeczy bo to boli oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makaveli47 Napisano 19 Kwietnia Autor #558767 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia odbanujecie mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 19 Kwietnia Multi Admin UB Team #558774 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi