*MiyaGu* Napisano 23 Kwietnia #558834 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Jesteś osobą oszczędną, czy jednak rozrzutną? Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 23 Kwietnia #558836 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Nie jestem rozrzutny, ale nigdy nie mam pieniędzy xD Wiem, jedno przeczy drugiemu *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 23 Kwietnia #558837 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Rzucam hajsem na lewo i prawo więc rozrzutna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 23 Kwietnia #558838 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Oszczędną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Born Napisano 23 Kwietnia #558839 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Zależy od miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 23 Kwietnia #558840 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Non stop wydaję na coś czego tak na prawdę nie potrzebuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 23 Kwietnia #558841 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Co to kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 24 Kwietnia #558847 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia co to oszczędność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 24 Kwietnia #558848 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Nie wydaje na nic czego nie potrzebuję a mimo to na koniec miecha nie mam kasy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 24 Kwietnia Autor #558849 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi