adji panem Napisano 4 Czerwca #559736 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca Twój Discord tag: panadi777 Wiek: 17 Mutacja głosu: Tak Posiadasz działający mikrofon: tak Staż na naszym serwerze Discord: jestem od dzisiaj bo kiedyś wyszedlem ale jestem dluzej tylko z przerwa. Ile czasu jesteś wstanie poświecić na Discordzie?: 24/7 Znajomość Discorda w skali 1/10: 10 Czy miałeś styczność z Discordem?: nie raz byłem adminem na jakiś serwerach dc. Posiadasz Admina na innym Discordzie?: obecnie nie Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz:ponieważ chciałbym uruchomic bardziej dc zeby wiecej graczy pochylni go uzywalo jak i inni uzytkownicy Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?: discord sam w sobie jest na dobrym poziomie tylko potrzeba wiecej uczestnikow/graczy Kontakt: dc/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 4 Czerwca #559738 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca Nie, nawet Cię nie widziałam na dc byś był i się udzielał. Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adji panem Napisano 4 Czerwca Autor #559739 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca nie udzielałem ale chce pomóc serwerowi technicznie a to akurat bardzo dobrze potrafie i mysle ze sie nadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 4 Czerwca #559742 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca Jako iż znam cie bardzo dobrze wiem co potrafisz na dc i ile na nim przebywasz no name na okres próbny mogę dać ci rangę zapraszam pv dc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 4 Czerwca #559743 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi