adji panem Posted June 4, 2024 #559736 Report Share Posted June 4, 2024 Twój Discord tag: panadi777 Wiek: 17 Mutacja głosu: Tak Posiadasz działający mikrofon: tak Staż na naszym serwerze Discord: jestem od dzisiaj bo kiedyś wyszedlem ale jestem dluzej tylko z przerwa. Ile czasu jesteś wstanie poświecić na Discordzie?: 24/7 Znajomość Discorda w skali 1/10: 10 Czy miałeś styczność z Discordem?: nie raz byłem adminem na jakiś serwerach dc. Posiadasz Admina na innym Discordzie?: obecnie nie Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz:ponieważ chciałbym uruchomic bardziej dc zeby wiecej graczy pochylni go uzywalo jak i inni uzytkownicy Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?: discord sam w sobie jest na dobrym poziomie tylko potrzeba wiecej uczestnikow/graczy Kontakt: dc/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
*MiyaGu* Posted June 4, 2024 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #559738 Report Share Posted June 4, 2024 Nie, nawet Cię nie widziałam na dc byś był i się udzielał. Mumin. 1 Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
adji panem Posted June 4, 2024 Author #559739 Report Share Posted June 4, 2024 nie udzielałem ale chce pomóc serwerowi technicznie a to akurat bardzo dobrze potrafie i mysle ze sie nadam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devast Posted June 4, 2024 #559742 Report Share Posted June 4, 2024 Jako iż znam cie bardzo dobrze wiem co potrafisz na dc i ile na nim przebywasz no name na okres próbny mogę dać ci rangę zapraszam pv dc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devast Posted June 4, 2024 #559743 Report Share Posted June 4, 2024 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts