adji panem Posted June 4 #559736 Report Share Posted June 4 Twój Discord tag: panadi777 Wiek: 17 Mutacja głosu: Tak Posiadasz działający mikrofon: tak Staż na naszym serwerze Discord: jestem od dzisiaj bo kiedyś wyszedlem ale jestem dluzej tylko z przerwa. Ile czasu jesteś wstanie poświecić na Discordzie?: 24/7 Znajomość Discorda w skali 1/10: 10 Czy miałeś styczność z Discordem?: nie raz byłem adminem na jakiś serwerach dc. Posiadasz Admina na innym Discordzie?: obecnie nie Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz:ponieważ chciałbym uruchomic bardziej dc zeby wiecej graczy pochylni go uzywalo jak i inni uzytkownicy Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?: discord sam w sobie jest na dobrym poziomie tylko potrzeba wiecej uczestnikow/graczy Kontakt: dc/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
*MiyaGu* Posted June 4 #559738 Report Share Posted June 4 Nie, nawet Cię nie widziałam na dc byś był i się udzielał. Mumin. 1 Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
adji panem Posted June 4 Author #559739 Report Share Posted June 4 nie udzielałem ale chce pomóc serwerowi technicznie a to akurat bardzo dobrze potrafie i mysle ze sie nadam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devast Posted June 4 #559742 Report Share Posted June 4 Jako iż znam cie bardzo dobrze wiem co potrafisz na dc i ile na nim przebywasz no name na okres próbny mogę dać ci rangę zapraszam pv dc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devast Posted June 4 #559743 Report Share Posted June 4 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts