*MiyaGu* Napisano 5 Czerwca #559762 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca Grając w gry jesteś opanowany/a czy jednak się bulwersujesz? Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 5 Czerwca #559763 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca chodza sluchy ze mumin sie bulwersuje przy twoich fotkach, tylko slowo nieco inne ;p Ab3L dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 5 Czerwca #559764 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca @ Szczery ale Ty głupi jesteś xD raczej spokojny, kiedyś cały czas dostawałem bany i się nauczyłem xd *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 5 Czerwca #559765 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca Już się ogarnęłam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 5 Czerwca #559766 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca Nigdy się nie wkurwiałem zawsze spokój i opanowanie VisTeR.' dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Czerwca #559767 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca Wyzywam wszystko i wszystkich z @ kameleonn . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devast Napisano 5 Czerwca #559770 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 5 Czerwca #559774 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca Ja jestem grzeczny i nikogo nie wyzywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 6 Czerwca Autor #559780 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi