*MiyaGu* Napisano 10 Lipca #560238 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca Wolisz słuchać polskich czy zagranicznych piosenek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 10 Lipca #560241 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca Zalezy od gatunku, ale raczej przewazaja u mnie polskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 10 Lipca #560243 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca Również zależy od gatunku, ale na spoti mam 72% polskiej muzyki, więc chyba polskie *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 11 Lipca #560247 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca Zdecydowanie zagraniczne. Polska scena to dla mnie dno poza jakimiś nielicznymi wyjątkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 11 Lipca Autor #560250 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lipca Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi