SpeederPL Posted July 30 #560460 Report Share Posted July 30 Witam wszytkich. Zmiany map : de_nuke zamienić na de_aztec cs_inferno zamienić na de_train de_mirage zamienić na de_cbble de_dust2 zamienić na Odświeżoną wersję css_dust2 Myślę że jest już czas na to aby były inne mapy (Po prostu nudzi się już mapcycle jaki jest) Bardzo proszę o wyrażenie swoich Opinii na ten temat Pozdrawiam Speeder[PL] MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Posted August 5 #560534 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Report Share Posted August 5 nuke jest najlepsza mapa na serwerze traina ludzie nie znaja cbble totalnie, tylko stare wygi a css dust2 obniza fpsy cofajac sie do poprzednich propozycji, inferno jest mapa najmniej lubiana wiec moze odpasc MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Mumin. Posted August 6 #560547 Moderator Report Share Posted August 6 Jak najbardziej jestem za zmienieniem map na serwerze, wcześniej padła ode mnie propozycja, żeby po prostu zmienić te mapy na ich odpowiedniki w wersji css_. 15 godzin temu, Szczery napisał: a css dust2 obniza fpsy w tych czasach już raczej większość ma nowszy sprzęt, więc raczej trzeba iść za większością, a nie mniejszością. 15 godzin temu, Szczery napisał: cofajac sie do poprzednich propozycji, inferno jest mapa najmniej lubiana wiec moze odpasc sam odniosłem wrażenie, że najmniej lubiany jest nuke, który po prostu jest za ciemny i ciężko zobaczyć tam przeciwnika. *MiyaGu* 1 MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeederPL Posted August 7 Author #560557 Report Share Posted August 7 To jest tylko i wyłacznie Propozycja. moze warto zmienic map cycle MultiQuote Quote Report @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts