*MiyaGu* Napisano 26 Sierpnia #560771 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Co wolisz...? A) Super samochód, B) Ultra giga biga super komputer, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emausik Napisano 26 Sierpnia #560775 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Ultra giga biga super hiper komputer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 26 Sierpnia #560778 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Kompa, nie mam prawka to na co mi auto XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 26 Sierpnia #560779 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Biere czek na milion cebulionów bo pierwsze już posiadam, a na drugie nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 27 Sierpnia Autor #560788 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi