*MiyaGu* Napisano 1 Września 2024 #560856 Zgłoś Napisano 1 Września 2024 Jakie znaczenie ma dla Ciebie muzyka w codziennym życiu i w jaki sposób wpływa na Twoje samopoczucie? Emausik dodał reakcję 1 Zgłoś
Emausik Napisano 2 Września 2024 #560864 Zgłoś Napisano 2 Września 2024 Muzyka działa jak katalizator emocji – dostosowuję ją do nastroju, niezależnie od tego, czy jestem zdenerwowany, melancholijny, czy szczęśliwy. Może mnie wyciszyć, dodać energii lub pomóc skupić się na zadaniach, tworząc idealne tło do różnych aktywności. Jej wpływ na moje samopoczucie jest nieoceniony. *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś
*MiyaGu* Napisano 2 Września 2024 Autor #560868 Zgłoś Napisano 2 Września 2024 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
2
1
Popularne dni
2 Wrzesień
2
1 Wrzesień
1
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
*MiyaGu* 2 odpowiedzi
Emausik 1 odpowiedź
Popularne dni
2 Wrzesień 2024
2 odpowiedzi
1 Wrzesień 2024
1 odpowiedź
Popularne odpowiedzi
*MiyaGu*
Jakie znaczenie ma dla Ciebie muzyka w codziennym życiu i w jaki sposób wpływa na Twoje samopoczucie?
Emausik
Muzyka działa jak katalizator emocji – dostosowuję ją do nastroju, niezależnie od tego, czy jestem zdenerwowany, melancholijny, czy szczęśliwy. Może mnie wyciszyć, dodać energii lub pomóc skupić się n