*MiyaGu* Napisano 1 Września #560856 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września Jakie znaczenie ma dla Ciebie muzyka w codziennym życiu i w jaki sposób wpływa na Twoje samopoczucie? Emausik dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emausik Napisano 2 Września #560864 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września Muzyka działa jak katalizator emocji – dostosowuję ją do nastroju, niezależnie od tego, czy jestem zdenerwowany, melancholijny, czy szczęśliwy. Może mnie wyciszyć, dodać energii lub pomóc skupić się na zadaniach, tworząc idealne tło do różnych aktywności. Jej wpływ na moje samopoczucie jest nieoceniony. *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 2 Września Autor #560868 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi