*MiyaGu* Napisano 6 Września #560903 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września W którą grę najbardziej nie lubisz grać? Emausik dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 6 Września #560907 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września W League of Legends, ale jestem od tego uzależniony i nie mogę przestać w to grać, nawet jak skasuje to gówno, to jakimś cudem za 2-3 tygodnie znowu mam to na komputerze XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 6 Września #560908 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września Tak samo jak Mumin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emausik Napisano 6 Września #560910 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września Counter-Strike! Wracam do tego nie wiem po co od ponad 10 lat xD Że nadal mi się chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 6 Września #560913 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września Z single playerów to zdecydowanie Fallout, a z multi Apex Legends <3 Umknęło mi magiczne słowo "NIE", a więc... hh tfuu na LoLige zwierząt i innych małpiszonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Września #560914 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września Diablo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 8 Września #560915 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września Cs 1.6 i 2 wkurwia mnie ale jestem uzależniony tak że i tak gram :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 8 Września Autor #560917 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi