*MiyaGu* Napisano 11 Września #560955 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Jak chcesz, aby ludzie Cię widzieli i opisywali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 11 Września #560959 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Najlepiej to tak jak ja ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 11 Września #560960 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września nie chce, mam dosc ludzi a oni zawsze wiedza lepi3j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 11 Września #560962 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września wyje*ne mam w zdanie innych na swój temat, mogą mnie postrzegać i opisywać jak tylko chcą cham? prostak? przerośnięte ego? spoko coś pozytywnego? też spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 13 Września Autor #560965 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi