*MiyaGu* Napisano 19 Września #561026 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września Czy chciałbyś/abyś mieć wysoką popularności, jako osoba znana większości ludziom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 19 Września #561030 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września Nie, więcej z tego minusów niż plusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 19 Września #561031 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2 osoby powyzej sie lajkami na biezaco wymieniaja, ale duma im zakazuje odpowiedziec na pytanie - tak xd 9 sram na popularnośc nie potrzebna mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 19 Września #561039 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września Jasne że nie sława nie zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 19 Września #561040 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września Imo bez różnicy dla mnie wszystko ma plusy i minusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 19 Września #561042 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września W jakimś stopniu już to mam, nic fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 23 Września Autor #561049 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi