*MiyaGu* Posted October 17 #561213 Report Share Posted October 17 Co sądzisz o obecnej sytuacji youtubera „Budda”? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Mumin. Posted October 17 #561218 Moderator Report Share Posted October 17 Podpadł władzom i sie za niego wzięli, a jak mówi pewne przysłowie - daj mi człowieka, a ja znajde na niego paragraf XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Posted October 18 #561223 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Report Share Posted October 18 loterie za audiobooki niczego za 200ziko pozdro, ziomek mnie próbował 3dni przed tym naciągnąć na losa , przeważnie sram na tych wszystkich świętych ludzi co robią tyle dla innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Posted October 19 #561225 Moderator Report Share Posted October 19 Pierwszy raz w życiu o chłopie słyszę cokolwiek i nie sądzę by mnie cokolwiek obchodził Link to comment Share on other sites More sharing options...
*MiyaGu* Posted October 23 Author #561229 Report Share Posted October 23 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts