*MiyaGu* Napisano 17 Października #561213 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października Co sądzisz o obecnej sytuacji youtubera „Budda”? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 17 Października #561218 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października Podpadł władzom i sie za niego wzięli, a jak mówi pewne przysłowie - daj mi człowieka, a ja znajde na niego paragraf XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 18 Października #561223 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października loterie za audiobooki niczego za 200ziko pozdro, ziomek mnie próbował 3dni przed tym naciągnąć na losa , przeważnie sram na tych wszystkich świętych ludzi co robią tyle dla innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 19 Października #561225 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października Pierwszy raz w życiu o chłopie słyszę cokolwiek i nie sądzę by mnie cokolwiek obchodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 23 Października Autor #561229 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi